In dash işini yurtdışından getirtmeye bakın. TR'de olacak "fiyatta" değiller.
Bunun haricinde bir arabada bilgisayar+tv kartı+M:Audio Audiophile 192 triosuyla mükemmel sonuçlar elde ettik bir arkadaşa. Deneme amaçlı kullanmamıza rağmen(monteli değil, benim yaptığım amplilerle ve dandik kablolama ile karmakarışık modda) kesinlikle bambaşka bir deneyim. Şehiriçinde sıkışık yolda Wifi'den Internete bile girdik

Ayrıca arkadaşın oyun fanatikliği yüzünden takılan üst seviye ekran kartı, ısı sorununa yol açtı.
Bu arada SSD gereksiz değil, kesinlikle gerekli. Dizüstü HDD'si de olsa o kadar sarsıntıya gelemez malesef. Bizde bildiğiniz 3.5" disk vardı, "yavaş" gittik birşey olmadı. Siz sakın ha evde denemeyin

diskinize malolur. Darba dayanımları notebook disklerinden de kötüdür.
Bizim sistemimizde maliyet:
2000 YTL PC (C2D E6600+2GB GEIL RAM+8800GTS+ıvır zıvır)
(Oyun makinası. Fiyatın yüksekliği bundan.. Yoksa 700 liraya da kapatabilirsiniz)
120 YTL TV Kartı (Karasal yayın denemedik, analogdu bizim kart. Hareket halinde pek verimli değil..)
200$ Ses Kartı (Stereo kartlarda "üst" seviye bir karttır. Creative gibi alternatifleri düşünebilirsiniz ancak hatırlatmam gerekir ki Creative "multimedya" ürünleri üretiyor. Bizim satın aldığımız ise adından da belli, üst seviye..)
Bana kalırsa, ana ünite yerine böyle birşey kullanılabilir. Ben kesinlikle kullanacağım kendi aracımda (ileride).
Düşünenler için VIA'nın ya da SIS'in Micro ATX veya Nano ATX anakartlarını incelemenizi tavsiye ederim. Bunlar tam araçlık. Isı yok, güç az = sorun yok.
Ayrıca el oğlu bu sistemi "Carputer" olarak anıyor, arama yaparak ulaşabilirsinzi birşeylere.