CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2 din Head Unit önerileri pls  (Okunma Sayısı 584 defa)
adamik
Hiperaktif Üye

« : Nisan 05, 2005, 07:31:51 ÖS »

Yeni astra hb deki, 2 dinlik orjinal blaupunkt cd 30 cd/mp3 playerimi lcd ekranlı çok kalite bir cihaz ile değiştirmeyi düşünüyorum, marka önerilerinizi alabilir miyim lütfen?

RF 3215 DWC (HE2)
RF P6001 BD
Stinger SC201MW 1 Farad Capacitor Top Monitor

civciv
Cem Cebeci
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2005, 07:40:16 ÖS »

Pioneer'in FH-P4100'ü var 2-DIN formatta. Üst modellerde yer alan DSP bile mevcut cihazda.

http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=1887&taxonomy_id=25-121

onuralp
Fanatik Üye

« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2005, 08:32:52 ÖS »

Benim double-din diyen herkese önerdiğim ürün ve satın alınması uygun olan yer aşağıdaki adrestir...Bir ay önce 1299 euro ya hemen al şeklinde satıyorlardı.Para dert değil dersen tr den de alabilirsin tabi...

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=38775&item=4541156179&rd=1

Yan çerçevesini gri renge boyatırsın cuk oturur konsoluna... smile

Onuralp Armağan/İstanbul

www.acikradyo.com.tr

Home Audio is the best, SQ is ok...
R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2005, 08:36:56 ÖS »

onuralp gerçekten cok kaliteli bi unite o. gecen seneki fuarda cerwin vega nın demo aracında aynı unite vardı orda da inceleme fırsatım olmuştu biraz. çok şık. alışması biraz süre alsada alıştıktan sora oldukca eglenceli bi unite. doktor geveledigim unite buydu smile tam modeli bilmiyodum onuralp sagolsun link bile vermiş. cuma alıyosun bileti takılıyosun 2gün pazar dönüyosun smile

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
MissinG
Tiryaki Üye

« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2005, 09:00:40 ÖS »

evet bende topigi gorunce direk kenwood dicektim bi golf5te uygulamasinida gormustum. onuralp benden once davranmis smile

bütün sistemim satılık..

detaylar için :
http://caraudioturkey.com/forum/viewtopic.php?t=5884&highlight=
lovedancer
SELÇUK KILIÇ
Fanatik Üye

stormbringer

« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2005, 09:01:23 ÖS »

FH-P5000MP

In-Dash Double-DIN CD/Cassette Receiver with MP3/WMA/WAV Playback
sana alternatif bir seçenek daha. sanırım fiyat olarakta deh-p8600 e yakındır cihazı gördüm baya güzel
http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4043_64157288,00.html
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32815&item=5765134048&tc=photo
bide bu var

everthing but the girl.
and i miss you like the deserts miss the rain.
Deniz
Deniz
Forum Avukatı
Fanatik Üye
*

« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2005, 09:32:35 ÖS »

Bi kere ön konsolda nasıl duracağı önemli , ben montaja girmiş yeni bir astra gördüm. O araçta Opel ön konsol çerçevesi ile 1 DIN standart Headunit takılmıştı. Altta bir boş raf kalıyor oraya da GZ Bass kontrol ünitesi takılmış ve çok güzel duruyordu. Yani herhangi bir 1 DIN Unite + zaten takılacak olan bass kontrol. Bu bir seçenek.

İkincisi Ford Focus'a takılmış Alpine IVA-D300 gördüm , yurtışı fiyatı buradaki 2 DIN ünitelerle hemen hemen aynı. 7 inch LCD + DVD MP3 Player. İllaki Alpine olmasa bile Clarion veya Panasonic'in de bu tür in-dash LCD cihazları var ve almak istediğim ürünlerden.

Şöyle bir analiz yapalım , ileride araba satılacağında veya headunit değişeceğinde Double DIN üniteleri elden çıkarmak zor olacaktır. Ancak Opel çerçeve ile takılmış I DIN üniteler hem daha kolay elden çıkar hem de değiştirmek ve satın almak istediğinizde seçenek çoğalır. Bir diğer artı'sı da çerçevenin alt bölümüne diğer bir cihaz yerleştirilebiliyor ve iki katlı güzel bir set görünümü elde ediliyor. Sonuçta tasarlanan amaç ses kalitesi elde etmek ama satış ve çeşitlilik faktörünü de unutmamak lazım.

Bence ilk tercih çerçeve + 1 DIN ünite olmalı. İkinci seçenek ise in-dash LCD yönünde olmalı ki illa aynı anda LCD + MP3 combo sistem olması şart değil. 1 adet in-dash LCD + uygun changer ile de aynı işlev pekala görülebilir.

Deniz                                                        
bigbang
Tiryaki Üye

« Yanıtla #7 : Nisan 05, 2005, 09:53:40 ÖS »

Denize katılıyorum. Örneğin Alpine ın cd tuner ı alınıp altına HD ünitesi takılabilir ya da Alpine ın ses işlemcisi alınıp takılabilir.

"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space  to take new steps of change." LTJ BUKEM

Rover 25
Alpine CDA-7998R
Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer
Midbass: Dls Iridium 8"
Midrange: Dls Iridium 3"
Tweeter: Dls Iridium 1.1"
Mb Quart PCE-216 (Arka)
2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft)
Rockford Fosgate T4004
Rockford Fosgate T8004
Rockford Fosgate T20001BD
2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap.
Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA

Bülent Ergücü, Arkent / Artur
GHOST
Alper Dalar
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #8 : Nisan 05, 2005, 10:05:41 ÖS »

Hoş üniteler.Yurt dışı alışverişlerde bölge sorunu ve tuner olayınıda unutmayalım tabi.

Only Blaupunkt gamma Headunit
kalbimizdesin loky
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2005, 10:13:47 ÖS »

bende aynı dediğinizin bir transporterda uygulanmışını görmüştüm... gerçekten mantıklı...

Ana Ünite: JVC KD-LX555
Subwoofer ampli: JBL A1201.1 GTİ (2 ohm@1200W RMS)
Component ampli: JBL P80.4 (4 ohm@4*40W RMS)
Ön componentler: 2 takım JBL GTO-560CE
Arka component: Infinity REF-6500CS
Subwoofer: Kicker S15L74(4.5 cuft portlu 1000W RMS)
Capasitor: Phoenix Digital 1.5 Farad
Equaliser: Clarion EQS560 5 Band Graphic Equaliser/Electronic Crossover
Altyapı: Oxygen Audio RCA cables, Oxygen Audio 35mm complete power wiring kit
İzolasyon: Pürmürle ısıt yapıştır smile

Lokman DURAN - ANTALYA
civciv
Cem Cebeci
Aktif Üye
**

« Yanıtla #10 : Nisan 05, 2005, 11:12:09 ÖS »

Aslında aracın görünür kısımlarına çok fazla dikkat çekici şeyler takmamak lazım. Böyle kocaman cihazlar sanırım hırsızların iştahını iyice kabartır. "Ne para eder bu bee" diye düşünürler. Milletin park ettikleri yerde 15 dk. içinde giden cihazları var.  Mad
VW araçlarda da çift DIN yuvası var ama bir tanesine fabrikasyon olarak içine ıvır zıvır, telefon vs.  konulabilecek bir kutu koymuşlar. Opel'de de yuvanın birine standart bir ana ünite, diğer yuvaya da böyle bir kutu konulması daha mantıklı olur bence...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.