|
models_a3
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 17, 2008, 12:54:58 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
İ.Erdem ALTINDERE
110kw sinema jenaratörü
|
|
|
|
|
|
Alfisti
Mert
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 17, 2008, 02:12:33 ÖS » |
|
mb quart hakkaten iyiymiş aklım kaldı ama D sınıfı değil  RFte 1/0awg yazmışlar ve fiyat olarak rften anca p serisi alabiliriz. Onlarda 1ohma düşmüyor. Şu soundstreamde pca yerine pcx serisi çıkmış bide trx serisi var. Adamlar hiçbir yerde o değerleri hangi voltta verdiğini yazmamış. SSin yeni serilerinde eski pcadaki sorunlar giderilmiştir umarım çünkü ciddi düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
satılık kicker ks 65.2 comp 75w rms 16cm
|
|
|
|
|
models_a3
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 17, 2008, 02:39:58 ÖS » |
|
mb quart ı şiddetle tavsıye ederım sterio sunuda monosunuda benzerı bı amfıye rastlamadm ama ımkanın varsa kesınlıkle clarion teybı getırt burda 500euro kullanmasan bıle 600 700 temız satarsın burdanda dclass amfı alırsın
|
|
|
|
|
|
İ.Erdem ALTINDERE
110kw sinema jenaratörü
|
|
|
|
|
|
|
tugsay
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 17, 2008, 02:54:16 ÖS » |
|
Arkadaşlar bu sitelerle ilgili birşey söylemek istiyorum, amerikadaki bu sitelere de çok güven olmıyacağını belirtmek isterim, alışveriş sitelerinin de hangisi iyidir hangisi kötüdür diye araştıran başka web siteleri var ki ben rastlamıştım, bu sitelerin birçoğu bazı ürünlerde inanılmaz ucuz görünür fakat almaya kalktığında da süründürürler, yollamazlar, muhattap bulamazsın. Lütfen dikkat edin. Alıcağınız ürüne karar verip hevslenip sonradan daralmayın gelmeyince.  Alpine pdx-4.150 siparişi vermiştim amerika adresi ve telefonu belirtip, kart yurtdışı diye yolamadılar, haklılar tabii, dolandırıcılık olmasın diye bir önlem bu, oradan kartla istesek yollarlardı, ama adamlara ulaşmak bile mümkün olmuyor. http://www.resellerratings.com/store/WoofersEtc_Car_Audio_Superstorewoofersetc sitesi 10 üstünden 9.11 almış. iyiymiş. http://www.resellerratings.com/store/onlinecarstereoonlinecarstereo da 10 üzerinden 4.38 şimdi bunlar sadece bu web sitesine yazan birkaç kişinin ortalaması diyceksiniz, haklısınız ama amerikada da aynen burada olduğu gibi saçma sapan firmaların yerleri oluyor, ve istediğiniz mal'ı almakta ve bir sorun çıkarsa onlara ulaşmakta zorlanabiliyorsunuz. İyi araştırmanızda fayda var. http://reviews.pricegrabber.com/online-car-stereocom/r/775/bunun gibi ya da... Sevgilerimle
|
|
|
|
|
|
Tuğsay Kulaksız Ankara Hacettepe Melon Cafe
Ana ünite :Alpine 9855 İşlemci :Zapco Dsp6-sl Amfi 1 :Helix A6 competition Amfi 2 :Audison 4.1k Ön component :Morel Elate 6.3 Arka component :Rainbow slc265 Subwoofer :2 X Jl audio 12w3v3-4 Kapasitör :Alphasonic & stinger
Alpine spr17s (1hafta kullanıldı, satılık)
|
|
|
|
|
models_a3
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 17, 2008, 03:07:41 ÖS » |
|
only car sterio dan bnde alısverıs yapmayı dusunuorum bna guvenılır geldı.fakat adamların soyle bır sıstemı var ver parayı al malı yanı hıcbı guvenlı sıstemı yok sadece sıteye guvenıceksın şöyle sen kartından parayı verıyon mal yola cıkıo. sahibinden in get i gibi degil olay mal sana gelınce onay verdıgınde para karsıya gıtmıyor her halukarda paran gidiyor sonra malı beklemeye baslıyorsun...
|
|
|
|
|
|
İ.Erdem ALTINDERE
110kw sinema jenaratörü
|
|
|
|
Alfisti
Mert
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 17, 2008, 04:27:00 ÖS » |
|
MB Quart aynı model sonicelectronixde http://www.sonicelectronix.com/item_10140_MB+Quart+PAB+1200.1D.htmle burdada D sınıfı diyor  Tugsay müşteri memnuniyetiyle ilgili siteyide verdiğin için sağol hızlı ve güvenli siteler çok önemli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tugsay
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 17, 2008, 04:38:26 ÖS » |
|
hiç önemli değil. Sonicelectronix'le ilgili araştırın bin tane iğrenç yorum görüceksiniz ve hepsi de amerikan vatandaşı yorumları. Yollamadılar, ilgilenmediler, ulaşmak mümkün değil gibi bir sürü mutsuz müşteri yorumu okudum o site ile ilgili. Evet baktığında inanılmaz ucuz ama almak istediğinde eziyete dönebilir. crutchfield güvenli bildiğim kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
Tuğsay Kulaksız Ankara Hacettepe Melon Cafe
Ana ünite :Alpine 9855 İşlemci :Zapco Dsp6-sl Amfi 1 :Helix A6 competition Amfi 2 :Audison 4.1k Ön component :Morel Elate 6.3 Arka component :Rainbow slc265 Subwoofer :2 X Jl audio 12w3v3-4 Kapasitör :Alphasonic & stinger
Alpine spr17s (1hafta kullanıldı, satılık)
|
|
|
|
|
models_a3
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 17, 2008, 04:53:00 ÖS » |
|
kodunun sonun da D ibaresi var bence o d class ampguts dan falan bakarsan ve sıtesıne bakarsan netleşir
|
|
|
|
|
|
İ.Erdem ALTINDERE
110kw sinema jenaratörü
|
|
|
|
|
|
Alfisti
Mert
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 20, 2008, 12:38:30 ÖÖ » |
|
Forum halkı en iyileri sevdiği için RF t1000-1bdyi önermiş ama orda tam benlik bir p1000-1bd varmış yav gözümden kaçan  1) 2 kat daha hafif (gümrük kg muhabbetinde önemli) 2) 2side 1ohmda 1000w rms ama kesin t1000-1bd çook daha güçlü, e o kadar güce gerek yok 3) En önemli nokta p1000-1bdye 4awg yazmışlar t1000e 1/0awg 4) P serisi azda olsa daha ucuz ve boyut olarak daha ufak Normalde 2. re audio subı ordan aldıracaktım ama bu kadar RF muhabbeti geçince o parayı amfiye ayırmak daha mantıklı geldi. Ama sıradan bi kullanıcı hifonics bxi1208d ile rf p serisi arasındaki farkı hissedebilirmi tam bir soru işareti. E hifonics bxi seriside orda peynir ekmek gibi gidiyo oda boru deil. Off yine kafam bulandıda bulandı  Paypal muhabbeti zaten apayrı bi dünya, bide onla uğraşacaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
models_a3
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 20, 2008, 11:35:59 ÖÖ » |
|
PAYPAL kolaydır ya üye oluyorsun ebayla aynı bilgiler dogrultusunda üye ol yalnız ıstersen msn den yardımcı olurum models_a3@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
İ.Erdem ALTINDERE
110kw sinema jenaratörü
|
|
|
|
Alfisti
Mert
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 20, 2008, 01:46:16 ÖS » |
|
Şu an seattledaki arkadaşta kredi kartı yok  Burda babasının kredi kartından alacak ama heryerde kargo için paypal confirmed adress lafı geçiyor. Burdaki babasının kredi kartının adresini seattle olarak paypale onaylatabilecekmi nasıl olacak acaba? RF punch serisi vs soundstream hifonics konularında herkesten yardım bekliyorum  Bu arada dynamat kapı kiti falan alsak iyi olacak galiba. oliser sağolsun getirmiş getirmesinede 150$ vs 30-40$ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperuzi
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 20, 2008, 04:04:33 ÖS » |
|
dynamat yerine damplifier al alacaksan, testlerde daha iyi sonuçlar veriyor. confirmed adres işini yapamazsın öyle, bence ebay'i boşver. Confirmed adres salaklığı yüzünden benim Kicker ZX700.5'i kanada'ya yolladılar, şimdi geri gelmesini bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alfisti
Mert
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 20, 2008, 11:43:35 ÖS » |
|
geçmiş olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
models_a3
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 21, 2008, 12:56:40 ÖÖ » |
|
dynamat yerine damplifier al alacaksan, testlerde daha iyi sonuçlar veriyor. confirmed adres işini yapamazsın öyle, bence ebay'i boşver. CONFİRMED olmadıgı halde satıcı senın verdıgın adrese yolluyor. Confirmed adres salaklığı yüzünden benim Kicker ZX700.5'i kanada'ya yolladılar, şimdi geri gelmesini bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
İ.Erdem ALTINDERE
110kw sinema jenaratörü
|
|
|
|
Alfisti
Mert
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 21, 2008, 05:18:45 ÖS » |
|
2. subwooferdan vazgeçtim, hem arkadaşa zorluk olur hemde almışken daha iyi bi amfi almak daha mantıklı geliyor. Ama forum ahalisi şu RF p10001bd konusunda biraz yardımcı olsa?! RF woofersetcde 400$, "o fiyata şunu al daha iyi veya o kadar para bayılmaya gerek yok x marka model amfiyle benzer bir performansı alırsın, aradaki farkı hissetmezsin" diyebileceğiniz bi amfi yokmu? mesela ssin yeni trx serisiyle aralarında hissedilir fark varmıdır?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperuzi
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 22, 2008, 09:54:05 ÖÖ » |
|
Soundstream Picasso PCA-1000D, $240 civarı olması lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|